INNTRØNDER-SERIEN

KAMP REGISTRERING
ADMINSTRASJON
NYHETER RESULTATER
LOGG INN
KAMPARK

Inntrøndelag Nyheter
NM 2024
Det er fremdeles ingen som har søkt om å arrangere NM 2024. Vi minner om at det på Tinget 2024 ble bestemt at arrangør selv kan velge hvordan de ønsker å arrangere NM i år. (Gammel eller ny måte). Styret i NSF ønsker alle søknader velkomne. Sitter noen der ute å lurer på om dere vil søke, oppfordrer vi dere til å sende inn en søknad så fort som mulig. Eventuelt ta kontakt med styret, hvis noe må avklares, eller det er andre ting dere lurer på i forbindelse med dette.
Publisert 21-05-2024 av NSF
ÅPNINGSCUP
Alle lag som skal delta på årets åpningscup, møter på Vestsida Skotthyllklubb sitt anlegg seinest kl 10 00. Trekning av første runde før kasting.
Publisert 26-04-2024 av NSF
PROTOKOLL
Hei, da skal protokoll fra Forbundstinget være utsendt.


Protokoll

Publisert 19-04-2024 av Sekretær
DIREKTE REGISTRERING AV KAMPER
Hvis noen ønsker å bruke Pad, pc eller telefon til direkte registrering av årets kamper, ligger dette nå godt til rette for bruk. Dette er kjent fra måten det gjøres i hallen i dag. Det krever selvfølgelig at man har tilgang til internett der man er. For de som måtte ønsker å bruke dette, er det nå laget en god instruksjons video på hvor enkelt dette kan gjøres. Legger ved en link til video i denne saken.

Registrering kan selvfølgelig gjøres slik vi har gjort det i tidligere år hvis ønskelig.

Video i bruk av nettbrett
Publisert 18-04-2024 av NSF
Forbundsting
Hei alle. Dokumenter til forbundstinget er nå sendt ut til alle klubber.
Publisert 05-03-2024 av Sekretær


ELDRE NYHETER - VELG FRA NYHETSARKIVET


© Jon Håvard Hansen - NSF 2024