RESULTATER SLUTTSPILLET
Cupen ble avsluttet med sluttspille på Verdal lørdag. Gratulerer til alle vinnerne, og til arrangør for vel gjennomført arrangement.


Resultater sluttspill Norgescupen

Publisert 06.09.14 av Webmaster
RESULTATER JUNIOR/VETERAN NM
Nok en super dag på NM, denne gangen var det juniorene og veteranene som konkurrerte om medaljene. NSF gratulerer vinnerne både lørdag og søndag, samt årets dyktige arrangør Grønberg skotthyllklubb.


Resultatliste søndag

Publisert 31.08.14 av Webmaster Vinner Olav Gimse i Veteran 1 finalen
RESULTATER SENIOR NM
Grønberg gjennomførte et glimrende NM for seniorer på Lørdag. For de som ikke tror på resultatene kan det opplyses om at bildet lyver, det var bjønnvind fra alle kanter. Resultatene kan fortsatt leses på NM sidene, men her er de i pdf-format.

Resultater senior NM

Flott NM Stadion - Sveberg kunstgress Publisert 30.08.14 av Webmaster
RESULTATER CUP-FINALENE
Årets sluttspill i norgescupen ble arrangert i flott høstvær på Verdal. Noen gode resultater ble det, og de første mesterer i herrer 3er og åpnen 5er ble kåret. Gratulerer til alle vinnerne. Grønberg i åpen 5er, Hyttfossen i herrer 3er, Vestsida i veteran, og hjemmeseier i juniorklassen til Verdal.

Årets kaster i formanns-kastingen ble Knut A. Andersen fra Grønberg


Finaleresultater

Publisert 09.09.13 av Webmaster
RESULTATER JR. OG VETERAN NM
Landets junior og veterankastere var i fri utfoldelse i et flott vær på søndag. Vi gratulerer alle vinnerne. Arve Meistad fra Melhus i veteran 1, Olav Skogseth fra Trods i veteran 2, Kåre Bae fra Tangmoen i veteran 3, Bente Wiig fra Læmp i veteran damer, Yngre Junior kasterne, Sondre Nygård fra Grønberg i junior.

For lag ble det følgende vinnere Ulvilla veteran 1, Trods veteran 2, Vestsida veteran 3, og Grønberg i juniorklassen.Video fra søndagens arrangement
Film og regi Bertil Dyrnes


Resultater junior og veteran NM

Publisert 02.09.13 av Webmaster

VELG FRA NYHETSARKIVET

Nyere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Eldre