RESULTATER SENIOR NM
En med helg mye god skotthyll og et flott sommervær er over. Korstad og Sorte gjennomførte et mesterskap helt etter skjema, gratulerer med et vel gjennomført arrangement.

Vi gratulerer Per Morten Løhre fra Tor-Tur og Stina Nordal fra Korstad, klubbene Brannåsen i 5er herrer og Grønberg i 10er herrer, Tor-Tur i dameklassen, og Røssern i mixklassen.Video fra lørdagens arrangement
Film og regi Bertil Dyrnes


Resultat senior NM

Publisert 02.09.13 av Webmaster
NRK REPORTASJE FRA HALLEN
NRK laget en reportasje i forbindelse med innendørs NM i skotthyllhallen, den kan du se her.

Publisert 14.04.13 av Webmaster
RESULTATER FRA CUPFINALENE
Vi gratulerer årets vinnere av cupen. Eggkleiva i 5er blandalag, Hyttfossen i 5er herrer, Korstad i veteran, og Tor-Tur i junior.


Resultater

Publisert 10.09.12 av Webmaster
SLUTTSPILL I NORGESCUPEN
Norges Skotthyllforbund og Skotthyllhallen AS inviterer til Sluttspill i cupen og formannskasting lørdag 8. september kl.10.00 i hallen. Se invitasjonen for hvem som er kvalifisert til å delta

Både utøvere og publikum ønskes velkommen til vår flotte skotthyllhall. Det vil bli salg av varm og kald mat og drikke.

Hilsen Skotthyllhallen AS


Innbydelse

Publisert 31.08.12 av Webmaster
SENIOR NM
Eggkleiva Skotthyllklubb gjennomførte et flott arrangement i et flott vær på Lørdag. Vi gratulerer Morten Stav, Grønberg som vinner i herreklassen, og som med sin tredje seier i NM tok vandrepokalen til odel og eie. Grønberg gjorde tidenes klubbinnsats med å ta trippelseier med Morten Stav, Jon H. Hansen, og Kjell Stenfjell. Videre gratulerer vi Ann Kristin Høgseth, Bolga-Bom som vinner i dameklassen. Grønberg i 5er lag herrer, Hyttfossen i 10er lag herrer, Trods i mix lag og Tor-Tur damer lag.


Resultatliste

Publisert 26.08.12 av Webmaster Morten Stav Grønberg hver pokalene.

VELG FRA NYHETSARKIVET

Nyere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Eldre