SNEKKERING PÅGÅR
Råbygget til administrasjonsbygget begynner å ta form, 1 etg. er ferdig. Elektrikere og rørlegger skal straks være ferdig med første etappe. Legging av tak og montering av veggplater står nå for tur. Snekkere og andre som kan bidra må melde seg til Per Haugsnes snarest slik at bygget blir mest mulig ferdig til åpningsstevnet. Utsikten fra 2 etg. blir verdens beste og verdt turen alene for å bivåne utøvere som feller munkene. Dette blir bra, dette blir topp, dette er ingen flopp, meld dere på dugnad og serie.
Admin- og bane-bygging Publisert 25.01.12 av Webmaster
DET BANKES I HALLEN
Teltet begynner å bli ferdigbygd, kun et par dører og noe listing gjenstår. Utvendig så mangler midtskjøten en sveis. Innvendig så begynner administrasjonsbygget å ta form. Tirsdag så var 5 lag påmeldt til dagtid og 24 lag til kveldskastingen. Her er det plass til flere lag så meld dere på.
Snekkerne i fullt arbeid Publisert 19.01.12 av Webmaster
STATUS BYGGING AV HALL
Da er det nye året kommet, og det blir år 0 for skotthyllhallen. Hvis medlemmene viser god dugnadsånd og alle godkjennelser er på plass blir det kasting om få uker. Mandag 9 januar kommer montøren fra Gjertsen for å fullføre port og skjøter i gavlvegg. Hallen er da fullt isolert og varmen blir på hele døgnet for å få kunstgresset lagt i løpet av uke 3. Alle må frigjøre tid til å bli med på de historiske ukene for skotthyllsporten for nå blir det kasting snart.
Mye er gjort og mye gjenstår Publisert 08.01.12 av Webmaster
INNERDUK MONTERT
Etter iherdig dugnadsinnsats i løpet av helgen så er isoleringen av taket ferdig.En god del etterarbeider gjenstår ennå men det er like før temperaturen stiger inne i hallen.
Inne i hallen søndag ettermidag Publisert 21.12.11 av Webmaster
ISOLERING AV HALL
Fredag startet monteringen av innerduk med isolasjon. Vi trenger fortsatt folk til dugnadsarbeid. Melding fra leder hall:

Hei alle sammen.
Nå er det kun igjen innvendig arbeid på hallen framover :-)
Jo flere folk som møter op, jo raskere blir vi ferdige og kan starte med vinterens INNENDØRS SKOTTHYLLKASTING. Malere, meld dere på får sveising av duk. (varmluftsveising) Vi trenger hjelp flere dager til dette. Trenger også noen som kan ta på seg å hjelpe meg med flislegginga under servicebygget (150 m2) Dette blir tidligst mot slutten av neste uke.

Helgens dugnader er som følger: Lørdag: Fra 11 - 16 Søndag Fra 11 - 16

Meld dere på til mail: hallen@skotthyll.no eller sms Torbjørn: 95296925.
Motering av innerduk
Foto: Tor tyvoll
Publisert 16.12.11 av Webmaster

VELG FRA NYHETSARKIVET

Nyere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Eldre