SOLA SKINNER OVER HALLEN
Endelig så er duken trekt på hallen. Etter noen dager med vrange værguder så ble duken montert av de heltmodige montører fra dugnadsgjengen på torsdag. Det ble mobilisert slik at vi stilte nok personell til å klatre oppe på hallen å få duken fra toppen og ned til bakken. Nå ser det endelig ut som om solen igjen skinner på prosjektet vårt.
Hallen på fredag
Foto: Tor Tyvoll
Publisert 16.12.11 av Webmaster
RAMMEN SNART FERDIG
Etter en uke med iherdig dugnadsinnsats så ser vi hvor stor hallen blir. Rammen er nå heist på plass. En god del skruing og sikring gjenstår før ytterduken blir trekt på til uken. Hvis værgudene er snille så er vi snart under tak :-) Takk for all dugnadsinnsats, og meld dere for innsats hvis dere har muligheten for å bidra. Meld ifra til din formann eller Torbjørn på 952 96 925
Hallen på fredag, et flott syn Publisert 10.12.11 av Webmaster
MONTERING AV HALL STARTET
Søndag startet monteringsarbeidet med bærekonstruksjonen til hallen i et ufyselig vintervær. Mens brøytebilen passert forbi så skrudde noe ivrige sjeler iherdig sammen søylene. Halvparten ble montert, mens resten ble montert mandags ettermiddag.

Tirsdag morgen startet dagen med snørydding, før kranen begynte å heise skotthyllsporten til nye høyder. Ni meter opp i luften reiser trøndernes nye underverk seg over bakken. Stå på folkens no bli det hall.
Torbjørn Skogmo og Tore Kr. Rothaug moterte første søyle Publisert 07.12.11 av Webmaster
KLART FOR HALLBYGGING
Vi har i dag fått igangsettingtillatelse fra kommunen.

Planleggingen av monteringen er startet, vi tar sikte på oppstart så fort som praktisk mulig.

Når montøren fra hall-leverandøren kommer vil det være behov for mange montører, både på dag, ettermiddag og på helg. Det er nå vi må skjerpe oss og melde arbeidslyst til Torbjørn!
Mob.952 96 925
hallen@skotthyll.no
Så snart som mulig, senest 1.12.
Publisert 28.11.11 av Webmaster
FORSINKET HALLMONTERING
Monteringen av hallen trekker ut i tid. Årsaken til dette er rot i forbindelse med varsling av naboene, samt det er innkommet en klage. Dette medfører at det er gitt byggestopp fra kommunen. Straks klagen er behandlet vil byggearbeidene starte opp.

Hallen er ferdig produsert, og venter på ivrige skotthyllkastere skal hive seg på monteringen.
Publisert 27.11.11 av Webmaster

VELG FRA NYHETSARKIVET

Nyere 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Eldre